今年初めての源流はじもとの渓へ。
車止め着後、周囲が広いことをイイことに、手当たり次第に燃やせるものを集めて、燃やしまくったオイラたち。

 GW当初なので、日が沈めば寒い。ところが、この盛大な焚火のおかげで、相当温かい。したがって、酒が進むのであった(^^ゞ
The first GENRYU trip in this season was planed to our home river with Michan and Katsuya San.
We enjoiyed big bonfire after we got the end of the forest road because its area was so large and warm even in beginning of March.
After all, we could not stop drinking.


ひたすら歩き、登って降りて、テン場って、ようやく出会えるのである。

We could meet YAMATO-IWANA finally after so long walk, climbing up and down and making our canpsite.
ヤマトイワナは刺身にして岩の皿に盛りつけられます。麦芽&ホップオンリーのビールとよく合います(^O^)/
YAMATO-IWANA was cooked as fresh SASHIMI served on the rock plate, which was very good combination with malt and hops only beer.
 今年初めの渓泊まりでは。知り合いに教えてもらって購入した、亀崇算盤合名会社"百年煤竹箸"を使おうと決めていました。これも奥深い日本文化の産物です。
I decided to use the chopstick named "HYAKUNEN=SUSUTAKE HASHI" made by KAMEKATA company in this trip, which is one of Japanese traditional products..
 今回初めて、タラの芽のベーコン巻を作ってみました。酒が止まりません(^^ゞ
It is the first time for me to make bacon roll of mountain-weed(TARANOME).
We could not stop drinking(^^ゞ


一夜明けると、テーピングサービス(後日有料)のサービスまで(^O^)/

Michan served special taping to Katsuya san next morning.


さて、苔生す台地を歩いて帰りますか)^o^(

Shall we walk home on the mossy ground?


今回はエビスビールを揃えました。
I prepared YEBISU BEER this time .


いつ来ても帰りたくないテン場

This is one of my favorite base campsite I do not wan to leave whenever I come.
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The reason Katusya san followed us through the whole proces is he could not get back by himself)^o^(


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